Menossa juuri nyt!

Granada

Matkaväsymystä. Nämä kuvat ovat Granadasta lauantain retkeltä. Korkein kohta ylänköalueella ennnen Granadaa Malagasta aj...

Kukkulakierroksella maaseudulla


Päivän kierros oli maaseudulle suoraan N-340 tien mantereen puolelle. Ensimmäisen kylän kirkon - kylä nimeltään Cantarranas - kellotorniin oli kattohaikara tehnyt majansa ja huuteli sieltä ohilentäville tipusille kosiokutsuja!











 Päivän menu del dia syötiin Benalupin kylässä. Runsas oli, alkukeitto tai salaatti, kanan puolikas ja jälkiruoka juomineen. Hintakin kohtuullinen 9 €. Luettelo oli pitkä, eikä espanjan kieli riittänyt kaikkien annosten nimien selvittelyyn, mutta hyvin syötiin ilman yllätyksiä.

Kuuluisat tynnyribaarit.


Kylät ovat talviaikaan todella hiljaisia. Nytkään ei nähty montakaan ihmistä tässä Benalupin kylässä.


Kattohaikara kosteikolla.  





Tämä kaveri tallusteli vastaan autotiellä.
Lehmät ja lehmähaikara tiukassa symbioosissa..





Ajelimme Barbaten joen padolle, alueen suurimmalle vesialtaalle.


Presa de Barbate.







Benalup.










Medina-Sidonia.
Medina-Sidonian kylässä puikahdettiin pikaisesti. Kylä oli kukkulan laella, joten auto jätettiin alemmaksi parkkiin. Upea paikka. Näköalaravintolassa käytiin kahvilla ja nautittiin aivan ihana juustokakkuannos. Oli kuulema paikan kotitekoinen erikoinen, jota kaikki kyselevät.



Medina-Sidonian kylä.





Näillä sedillä on pussit täynnä villiparsaa. Maastossa liikuttaessa näkee usein papparaisia tai rouvahenkilöitä keräilemässä parsaa luonnosta. On sitä nähty torillakin. 













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti