Menossa juuri nyt!

Granada

Matkaväsymystä. Nämä kuvat ovat Granadasta lauantain retkeltä. Korkein kohta ylänköalueella ennnen Granadaa Malagasta aj...

Sanlucarista Rotan huudeille

Asutaan Sanlucar de Barramedassa pienessä Posado de Menchun majatalossa parin kilometrin päässä keskustasta. Sanlucariin saavuttiin keskiviikkona (17.1)  Concil de la Fronderasta.

Donanan reunaa

Suolavuori Bonazan lähellä.

Iltapäivällä ajeltiin Donanan kansallispuiston reunaa pinjametsikön läpi huonokuntoista paikallistietä.  Varsinaiseen kansallispuistoon ei pääse omilla kulkuneuvoilla. Suolalastissa olevat rekat tunkivat vastaan samalla kapealla tiellä kuskaten suolapusseja jonnekin. Yksi ukkeli ajossa pysähtyi ja sanoi"sal". Siitä tiesimme ajon tarkoituksen.
Kattohaikara.
Luonnonpuiston reunalle johtava pinjametsikkö.


Illalla tutustuttiin vanhan kaupunkiin, joka on melko samanlainen kuin lukuisat muutkin kaupungit näillä suunnilla.



Torstaina päätettiin lähteä tutustumaan Rotan kaupunkiin, joka sijaitsee lahden toisella reunalla Cadizin vanhaa kaupunkia vastapäätä. Rotaan kierrettiin Chipionan majakan ja dyynien kautta.






















Hiekkadyyneillä.
Rota

Rotan kaupungin rantaa.
Rota on mainio turistikohde pitkine hiekkarantoineen ja hiekkadyyneineen. Mutta tähän vuodenaikaan todella hiljainen paikka. Edes Catamaraani Cadiziin ei kulje talvikuukausina.







Rotan vanha kaupunki on kuin mikä tahansa vanha kaupunki Espanjassa. Ei mitenkään erityisen poikkeava. Cadiz on mielenkiintoinen ja kukkulalla olevat kylät hienoja.





Rotan ranta on upea.









Rotan rantaa.








Vastapäätä lahtea näkyy Cadiz.



Sanlucar de Barrameda


Ravintola-alue, joissa on erityisesti hyviä kalaravintoloita.
Vastapäätä näkyy Donanan kansallispuisto.







Sanlucar de Barrameda.
Illalla päätettiin lähteä varaamaan liput Donanan kansallispuiston kierrokselle, mutta eihän se onnistunut. Seuraava retki on lauantaina - jos on - ja vaatimuksena on kymmenen hengen porukka. Jäimme jonoon odottelemaan huomiseen miten käy, onnistuuko retki vai ei?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti